Project informatie

Wilt u met verlaagd risico beleggen in hoogstand vastgoed? Investeer samen met ons, een vooraanstaande Haagse belegger, voor een stabiele financiële toekomst!

Young REI voegt een kantoorverzamelgebouw in Zoetermeer aan haar portefeuille toe. Het pand ligt op een zichtlocatie en is langjarig verhuurd aan solide, zakelijke huurders.

De grootste huurder heeft haar huurcontract onlangs verlengd voor 5 jaar. Young REI zal het pand gaan verduurzamen en de exploitatie verder optimaliseren. Er is voldoende ruimte in de kasstroom om een financiële reserve op te bouwen en eventuele tegenvallers te kunnen incasseren.

Door het implementeren van onze exploitatiestrategie zijn wij in staat u een aantrekkelijk rendement met zekerheden te bieden: een vaste rentevergoeding van 6% per jaar, elk kwartaal uitgekeerd, en het 1e recht van hypotheek als onderpand!

Financiering

U kunt in dit project niet meer mee participeren.

Interesse in de mogelijkheden om mee te participeren in een van onze andere beleggingen? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen spoedig contact met u op!

Programma

Commercieel

Rendement

6,0%

Energielabel

B

Investering

€ 100.000

Zekerheden

Eerste recht van hypotheek

Metrage

4.133 m²

Locatie