Young Real Estate Investments

Young Real Estate Investments (Young REI) is een onderneming die in vastgoedbeleggingen investeert met een langetermijnhorizon. De onderneming is onderdeel van Young Venture Group, een verzameling van bedrijven met een breed scala aan vastgoedspecialisaties. Tot de groep behoren naast Young REI ook Rebirth Development (allround projectontwikkelaar) en Parkstone Real Estate (professioneel vastgoedmanagement).

Young Real Estate Investments biedt investeerders de mogelijkheid om te beleggen in vastgoedobligaties vanaf € 100.000. In het team van Young REI is ruime kennis en ervaring aanwezig op het gebied van vastgoed, financiële dienstverlening en beleggingsbeheer. Hierdoor kunnen wij interessante beleggingsproducten met een goed risicoprofiel aanbieden aan investeerders.

Wij onderscheiden ons door onze ondernemende aanpak: wij investeren zelf mee in iedere vastgoedbelegging die we aanbieden. Daardoor bent u ervan verzekerd dat we er alles aan doen om u een aantrekkelijk en stabiel rendement te bieden. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? U leest er hier meer over. En meer informatie over ons track record vindt u hier.