Project informatie

Dit statige pand in de Haagse Archipelbuurt is gebouwd in 1882. Sindsdien heeft het pand vele bijzondere bewoners gehad. Het was niet alleen de ambtswoning van burgemeester Patijn en burgemeester Karnebeek, zelfs Nobelprijswinnaar Tobias Asser heeft hier gewoond. De afgelopen 30 jaar was het pand eigendom van en werd het gebruikt door communicatiebureau Winkelman en Van Hessen.

Na aankoop is het object langjarig verhuurd met maatschappelijke functie (15+5 jaar) aan een gerenommeerde kinderopvang, een mooie stabiele huurder voor deze centrale locatie.

Financiering

Young Offices Bankaplein is aangekocht met een mix van eigen vermogen en financiering van particuliere investeerders. Na een succesvolle aankoop en verhuur is het pand conservatief geherfinancierd door middel van een hypothecaire banklening met lage loan-to-value. Derhalve kunt u in dit project niet meer mee participeren.

Interesse in de mogelijkheden om mee te participeren in een van onze andere beleggingen? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen spoedig contact met u op!

Programma

Maatschappelijk

Financiering

Bancair

Zekerheden

Eerste recht van hypotheek

Metrage

1.083 m²

Locatie