Project informatie

Young REI heeft een overeenkomst gesloten namens Young REI 2 met betrekking tot de aankoop van Mercurion 24 te Zevenaar. In februari 2023 is het kantoorgebouw aangekocht aan ten behoeve van lange termijn verhuur en exploitatie binnen haar portefeuille.

Het kantoorgebouw Romano 24 is gelegen op een geweldige zichtlocatie op kantorenlocatie Technopark, direct aan de snelweg A12. De combinatie van het luxe afwerkingsniveau en de duurzame bouw (A-label; 2000) maken dit object een passende belegging voor de lange termijn.

De locatie binnen de regio Arnhem en omstreken betreft een uiterst bereikbaar business park. Het kantoorgebouw heeft ruim voldoende parkeergelegenheid (inclusief laadpalen) en biedt ruimte voor verdere verduurzaming, bijvoorbeeld door de aanleg van zonnepanelen.

Het kantoorgebouw is grotendeels voor de lange termijn verhuurd. Daarnaast ziet Young REI nog voldoende optimalisatie-mogelijkheden.

Om de financiering van deze aankoop mogelijk te maken heeft Young REI 2 obligaties uitgegeven met een nominale waarde van EUR 100.000 per obligatie.

Programma

Kantoor

Rendement

5.5%

Rente

Per kwartaal

Energielabel

A

Investering

€ 100.000

Financiering

Obligaties

Zekerheden

Eerste recht van hypotheek

Metrage

1.714 m²

Locatie