Project informatie

Wilt u met verlaagd risico beleggen in monumentaal vastgoed op een A-locatie? Investeer samen met ons, een vooraanstaande Haagse belegger, voor een stabiele financiële toekomst!

In december 2021 is binnen The Young Venture Group het markante kantoorgebouw Zeestraat 98-104 in Den Haag verworven. Het pand ligt op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Zeestraat en is thans in gebruik als verzamelgebouw voor zakelijke huurders.

Het rijksmonument – dat uit twee geschakelde panden bestaat – heeft een oppervlakte van 4.454 m2 verdeeld over 4 lagen. Vanwege haar uitstraling, centrale ligging en de eigen (ondergrondse) parkeervoorziening, heeft een gebouw een grote aantrekkingskracht op zakelijke gebruikers. Young REI zal het kantorenconcept gaan optimaliseren, dat wil zeggen: de verhuurbare kantoormeters zullen efficiënter worden gesegmenteerd waardoor de verhuurbaarheid wordt verbeterd, de algehele uitstraling zal worden gemoderniseerd en het gebouw zal worden verduurzaamd.

Door het implementeren van deze exploitatiestrategie zijn wij in staat u een aantrekkelijk rendement te bieden: een vaste rentevergoeding van 5,75% per jaar, elk kwartaal uitgekeerd, en het 1e recht van hypotheek als onderpand!

Financiering

U kunt in dit project niet meer mee participeren.

Interesse in de mogelijkheden om mee te participeren in een van onze andere beleggingen? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen spoedig contact met u op!

Programma

Commercieel

Rendement

5,75%

Energielabel

C

Investering

Vanaf € 100.000 per obligatie

Zekerheden

Eerste recht van hypotheek

Metrage

4.454 m²

Locatie